Emotie-expert

 

Wat is het?

Als emotie-expert geef ik workshops, trainingen en vertel ik graag over emoties tijdens een presentatie of lezing. Hiervoor kun je me inhuren.
Alvast een impressie opdoen? Volg me dan op Instagram.

Wat levert het op?

Je leert met een mildere blik te kijken naar álle emoties die jij hebt. Dat helpt in het proces van zelfacceptatie. Maar, dat is niet alles! Je leert emoties te gebruiken als een kompas om op te varen. Je wordt je bewust van de emoties die meer voorop liggen bij jou; welke emoties eerder voelbaar zijn voor jezelf en zichtbaar zijn voor anderen. En bij welke emoties dit minder is. Én, hoe je dit kunt benutten ten aanzien van zelfontwikkeling.

Wat komt er aan bod?

Theorie, praktijk, mijn persoonlijke ervaringen én als je dat wilt is er ruimte voor jouw persoonlijke ervaringen.
Mijn visie op emoties, is dat emoties op elk moment van de dag een rol spelen: in onze gedachten, in onze gevoelens, in onze manier van bewegen (gedrag) en in de interactie met anderen. Iedereen heeft álle emoties in zich. Maar, tóch hebben we vaak een voorkeur voor en/of een ongemak bij bepaalde emoties. Emoties worden vaak als ‘positief’ of als ‘negatief’ gelabeld. Blijheid wordt bijvoorbeeld vaak als positief gezien en angst, verdriet en boosheid vaak als negatief. Ik vind dat eeuwig zonde en wil je graag meenemen in een manier van kijken naar emoties die anders is. Ik kijk verder dan “blij is fijn” en “Verdriet liever niet”. Elke emotie is de moeite waard, daarvan ben ik overtuigd. Nieuwsgierig geworden? Ik neem je graag mee.

Werkwijze

Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen. Samen gaan we in gesprek over jouw (of jullie) wensen, zoals de tijdsduur en het doel van de bijeenkomst. Vervolgens maak ik een offerte.

Voor wie?

Voor mensen die persoonlijke belangstelling hebben voor emoties, voor teams en voor professionals die met mensen werken en voor.

Wanneer?

Dit aanbod is voor jou wanneer je:

  • meer wilt weten over wat emoties je te bieden hebben.
  • Wilt leren hoe je een emotie meer kunt benutten.
  • Wilt leren hoe je voorkomt dat je vastloopt in een emotie.
  • Je bewuster wilt worden van je emoties.
  • Je een bepaalde emotie meer wilt voelen.
  • Meer handvatten wilt over hoe je kunt omgaan met emoties, zowel van jezelf als van anderen.

Even praktisch

Met kleine en grotere groepen werken doe ik in verschillende settings; dat kan in een huiskamer zijn en ook in een grote zaal.

Meer balans tussen denken, voelen en doen; daar word je krachtiger en zelfbewuster van!